Categories
Comparison
Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate

Power supplies

Main category >Power supplies

Power supplies for industrial, medical, household and many other apllication areas.

Medical and industrial power supplies for reliable and safe operation. Our power supplies can be used in a wide variety of applications including security, automation and IT. In our range you can find uninterruptable power supplies (UPS) as well which ensure continous operation in case of power outages.
Tápegységben az erő!

Elektronikai eszközeink egyre bonyolultabbá és sokoldalúbbá válnak mind otthonunkban, mint az orvoslásban és az iparban. A megfelelő áramellátás kulcsfontosságú az érzékeny műszerek szempontjából a működés és a biztonság tekintetében. Kínálatunkban könnyedén rábukkanhat a céljaihoz illő tápegységre, hiszen számos típust és márkát forgalmazunk.

Orvosi, ipari tápegységek megbízható gyártóktól

A TDK-Lambda és a Mean Well világszerte a legkeresettebb tápegységgyártók közé tartoznak. A távol-keleti cégek innovációikkal és korszerű megoldásaikkal tűnnek ki versenytársaik közül, legyen szó redundanciamodulokról, KNX tápegységről vagy éppen konfigurálható, programozható modellekről. Ne essen kétségbe, ha nem tud választani! Munkatársaink minden szükséges információval ellátják a helyes döntés meghozatalához.

Remek árak, gyors szállítás

Cégünknél tisztában vagyunk azzal, hogy az ipari tápegységekre megrendelőinknek rövid határidővel van szükségük. Éppen ezért megbízható futárszolgálatra bízzuk a kézbesítést, akik a lehető leggyorsabban eljuttatják Önnek a kiszemelt darabokat. Korrekt áraink első osztályú minőséggel társulnak, válasszon minket, ha tápegységről van szó!

WebShop System