Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Termékújdonságok
2019.04.08 10:21

Alacsony veszteségű DIN sínre szerelhető TDK-Lambda DRM40 redundanciamodulok

A TDK-Lambda bejelentette a DRM40 sorozatú DIN sínre szerelhető redundanciamodulok bevezetését. Mindkét bemenet feszültségtartománya 10÷30Vdc, emellett névleges áramerősségük 20A, míg a kimeneti áramerősség 40A. A kapacitív és induktív terhelések táplálásához négy másodpercig 150%-os csúcsteljesítmény leadására képesek a TDK-Lambda DRM redundanciamoduljai. A MOSFET félvezetőkön alapuló eszközökön keresztül nem folyik áram a tápegységek felé, illetve az alacsony, legfeljebb 200mV-os feszültségesés garantálja az alacsony veszteséget.

Az elülső panelen található LED vizuális jelzést ad, amikor mindkét bemeneten közel azonos áram folyik és egyenlően megoszlik a kimeneti terhelés. A DRM40 kiválóan alkalmazható ipari automatizáláshoz, folyamatvezérléshez, valamint teszt és méréstechnikához ahol két tápegységet redundánsan használnak, vagy párhuzamosan a nagyobb teljesítmény eléréséhez, vagy a tápegységet akkumulátortöltésre használják.

 A két első LED-en kívül a DRM40 két különálló galvanikusan leválasztott „DC Good” PhotoMOS relével rendelkezik, amelyek segítségével mindkét bemenet állapota távolról ellenőrizhető. Árérzékeny alkalmazásokhoz a TDK-Lambda DRM40B típus ugyanazokkal az alap funkciókkal rendelkezik, de a „DC Good” és az árammegosztás visszajelző áramkör nélkül.

A DRM40 fémházas tokozással rendelkezik, amelynek méretei (MagasságxMélységxSzélesség) 124x125x35mm. A modulok névleges teljesítményen üzemeltethetők -40°C÷+70°C hőmérséklet-tartományban. Mindkét készülék IEC / EN / UL / CSA 60950-1, IEC / EN / UL / CE jelölésekkel, valamint CSA 62368-1 és UL 508 minősítéssel rendelkezik az alacsony feszültségű, EMC és RoHS irányelveknek megfelelően.

Webáruház készítés