Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tápegységek

Főkategória >Tápegységek

Lakossági-, ipari-, orvosi- és egyéb tápegységek

Orvosi- és ipari tápegység a legnagyobb üzembiztonság eléréséhez. Széles körben alkalmazható egységek, amelyek megállják a helyüket a biztonságtechnika, az áramellátás, az automatizálás és a számítástechnika területén is. Választékunkban talál szünetmentes tápegységeket is, amelyek áramkimaradás esetén is biztosítják a berendezések működtetéséhez szükséges energiát.
Tápegységben az erő!

Elektronikai eszközeink egyre bonyolultabbá és sokoldalúbbá válnak mind otthonunkban, mint az orvoslásban és az iparban. A megfelelő áramellátás kulcsfontosságú az érzékeny műszerek szempontjából a működés és a biztonság tekintetében. Kínálatunkban könnyedén rábukkanhat a céljaihoz illő tápegységre, hiszen számos típust és márkát forgalmazunk.

Orvosi, ipari tápegységek megbízható gyártóktól

A TDK-Lambda és a Mean Well világszerte a legkeresettebb tápegységgyártók közé tartoznak. A távol-keleti cégek innovációikkal és korszerű megoldásaikkal tűnnek ki versenytársaik közül, legyen szó redundanciamodulokról, KNX tápegységről vagy éppen konfigurálható, programozható modellekről. Ne essen kétségbe, ha nem tud választani! Munkatársaink minden szükséges információval ellátják a helyes döntés meghozatalához.

Remek árak, gyors szállítás

Cégünknél tisztában vagyunk azzal, hogy az ipari tápegységekre megrendelőinknek rövid határidővel van szükségük. Éppen ezért megbízható futárszolgálatra bízzuk a kézbesítést, akik a lehető leggyorsabban eljuttatják Önnek a kiszemelt darabokat. Korrekt áraink első osztályú minőséggel társulnak, válasszon minket, ha tápegységről van szó!