Új jelszó kérése
Kategóriák
Összehasonlítás
TOP termékek
Termékajánló

Házhozszállítás

Inverterek

Fő kategória >InverterekProfesszionális inverterek többféle típusban

Ha Önnek 230V-os váltakozófeszültségről üzemeltethető berendezése van, de csak 12V, 24V vagy 48V-os akkumulátor vagy napelem áll rendelkezésére, akkor inverterre van szüksége.

Az inverterek alkalmazhatóak hétvégi házakban, borászatokban, öntöző szivattyúkhoz, lámpákhoz, háztartási gépekhez, barkácsgépekhez, hűtőszekrényekhez, fagyasztószekrényekhez valamint fűtésrendszer keringető szivattyúk ellátására áramszünet esetén. Alkalmasak továbbá kamerák, telefonok, egyéb kellékek feltöltéséhez, üzemeltetéséhez is, hogy a családi vakáció minden pillanata megörökíthető legyen.

A legkisebb teljesítményű inverterek, amelyek notebookok, kisebb háztartási gépek, kisebb teljesítményű barkácsgépek, világítótestek stb. működését tudják biztosítani, általában 12V-ról működnek.

Nagyobb teljesítményû gépeket és berendezéseket, mint például hûtõgép, fagyasztó, klíma hajszárító, porszívó vagy barkácsgép, csak 24V-ról vagy 48V-ról mûködõ inverterekkel lehet gazdaságosan üzemeltetni.

Három lényeges dolgot szem elõtt kell tartani!

 1. Egyes háztartási gépek, mint például a hûtõgépek, fagyasztók vagy klímák bekapcsolásuk pillanatában névleges teljesítményük többszörösét igénylik. Emiatt jóval nagyobb teljesítményû vagy nagyobb túlterhelhetõségû inverterre van szükség, mint amit az alapfogyasztás megkívánna.
 2. Motoros (hűtőgép, fagyasztó, klíma, fúrógép, porszívó, fűtés keringető szivattyú, stb.) vagy transzformátoros (rádió, kis teljesítményű hálózati adapterek, stb.) fogyasztók csak szinuszos kimeneti hullámformával rendelkező inverterekről üzemeltethetők huzamosabb ideig károsodás nélkül. Ezeket a berendezéseket nem szabad „négyszög” vagy „kvázi szinuszos” kimeneti hullámformájú inverterekről működtetni.
 3. A hobby célra gyártott inverterek csak szakaszos üzemeltetésre alkalmasak. Folyamatos üzemeltetésre csak az ipari inverterek képesek károsodás nélkül.

Ha minõségi és megbízható ipari kategóriájú inverterre van szüksége, nézzen körül nálunk!

Oldja meg inverterrel az áramellátást!

Az inverter, vagy más néven feszültségátalakító, nagyon széles területen használható eszköz. Az ENERGOM ELECTRONIC KFT. összegyűjtötte Önnek, hogy mikor és milyen körülmények között lehet szüksége inverterre.

Mielõtt a felhasználási lehetõségeket soroljuk, érdemes megjegyezni, hogy az inverterek eltérõ kimeneti feszültséggel készülnek, így ezt a szempontot mindenképp érdemes figyelembe venni a választásnál!

Mikor érdemes inverterben gondolkodni?

 • ha kinti munkálatokat végez és elengedhetetlen a 230V használata,
 • nyaralóknál, ahol nincs hálózati feszültség,
 • elektromos eszközök töltésére a gépkocsiban,
 • áramszünet idején

Az ENERGOM ELECTRONIC KFT. inverterek, egyenáramú áramellátásban használható eszközök forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. Termékeink sokszínû kínálata között garantáltan Ön is megtalálja, amit keres!

Amennyiben inverterre van szüksége, és szeretné biztos helyrõl, gyorsan beszerezni, keresse fel az ENERGOM ELECTRONIC KFT.-t a megadott elérhetõségeken és kérje kollégáink tanácsát, árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Hogyan válasszunk invertert?

Az inverter funkciója, hogy az egyenáramot váltakozó árammá alakítja, ami által eszközeinket, készülékeinket akár az autóban és egyéb helyeken is tudjuk üzemeltetni. Mivel az inverter kiválasztási rendkívüli körültekintést igényel, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a döntéshez.

Két típusát különböztetjük meg az invertereknek, még pedig a trapéz, illetve a szinusz invertereket. Mindkettõnél lényeges, hogy megfelelõ teljesítményt produkáljon. Ez az inverterrel használni kívánt eszközöktõl függ. Míg egy olvasólámpa 50-100 Wattal is megelégszik, addig egy kávéfõzõnek 800-1600, egy porszívónak 1000-1500 Wattos teljesítmény szükséges.

Azonban ügyeljünk arra, hogy mindig nagyobb legyen az inverter teljesítménye, mint a róla üzemeltetni kívánt készülékek teljesítménye összesen. Ekkor a bekapcsolásnál keletkezõ, pár másodpercig tartó nagyobb indulóáramot is figyelembe kell vennünk.

Egy szivargyújtóhoz való inverterrõl tölteni tudjuk a notebookot, a telefont, fényképezõgépet és a hasonló eszközöket, míg az akkumulátorra kötött inverterekkel fúrót, konyhai eszközöket is használhatunk.

Ha minõségi invertert keres, tekintse meg kínálatunkat és rendeljen!

Szinusz inverterek

Az inverterek szinusz hullámformájú kimeneti jelalakjuknak és nagy indítóáram leadási képességüknek köszönhetõen igen széleskörûen alkalmazható lehetőségek a legkülönfélébb felhasználásokhoz. Változatos területeken közkedvelt eszközök kiváló paramétereiknek köszönhetően:

 • Magas hatásfok
 • Nagy teljesítményleadási képesség
 • Alacsony üresjárati áramfelvétel
 • Sokrétű védelmi funkciók
 • Kis tömeg

A különböző ipari területeken felhasználva maximálisan megállják helyüket a szinusz inverterek, mely a kedvező ár-teljesítmény jellemzőnek, a szabályoknak maximálisan megfelelő zavarkisugárzásnak, és zavarvédelemnek köszönhető, valamint különféle konstrukciókba beépítve folyamatos szünetmentes áramellátó egység fő részét képezheti és biztosítja a fogyasztó zavartalan működését. Ezeknek a kedvezõ jellemzõknek köszönhetõen hosszú távon is gazdaságos és költséghatékony megoldást biztosítanak a felhasználók számára a szinusz inverterek.

Tekintse meg weboldalunk információit inverterekkel kapcsolatban, valamint bõvebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetõségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Webáruház készítés