Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

NEXTYS

NEXTYS tápegységek – minőség mindenekfelett

A svájci NEXTYS 1998-as alapítása óta egyenáramú áramellátó eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Kínálatukban megtalálhatóak tápegységek, DC/DC konverterek, egyenáramú szünetmentes tápegységek és akkumulátorfelügyeletek egyaránt.

A NEXTYS elsősorban a nagy üzembiztonságot és teljesítménysűrűséget igénylő alkalmazásokra fókuszál, így legújabb fejlesztéseik mindig piacvezető várható élettartammal és tokozással rendelkeznek. 

2019 óta a NEXTYS a TDK-Lambda csoport tagja. A felvásárlás hírét nagy örömmel fogadtuk, hiszen a két gyártó termékei rendkívül jól kiegészítik egymást.

Csak úgy, ahogy a TDK-Lambda valamennyi termékét, úgy a NEXTYS tápegységeket is magas fokú megbízhatóság és különösen hosszú élettartam jellemzi. Termékeik többségére a gyártó 5 vagy 7 év garanciát vállal.
A NEXTYS szünetmentes tápegységek remek áthidaló megoldást kínálnak hálózatingadozás vagy hálózatkimaradás esetén, DC/DC konvertereik szabályozott egyenfeszültséget szolgáltatnak, valamint széles működési hőmérséklet-tartománnyal rendelkeznek. A NEXTYS ipari tápegységek közös tulajdonsága pedig a magas hatékonyság és a kompakt kivitel.
A cég folyamatos fejlesztéseinek és innovációinak köszönhetően, naprakész tud maradni az állandóan változó és egyre magasabb szintű felhasználói igények kiszolgálásában. Ha invertert vagy bármilyen professzionális felhasználásra tervezett, ipari tápegységet venne, nálunk a lehető legjobb helyen jár. Kérje vásárlás előtt munkatársaink szaktanácsadását!