Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

FIAMM Energy Technology

FIAMM – a kiváló ár-érték arányú ólom és zselés akkumulátorok gyártója


A Japán Hitachi Chemicals tulajdonában álló olaszországi FIAMM Energy Technology S.p.A. Európa egyik legrégebbi és legnagyobb akkumulátorgyártó vállalata. A FIAMM savas ólomakkumulátoraira a nagy megbízhatóság, hosszú élettartam és kedvező ár/érték arány jellemző. A FIAMM a legtöbb alkalmazási területre kínál megoldást, legyen szó szünetmentes áramellátásról, távközlésről, biztonságtechnikáról, napelemes rendszerekről, vagy szabadidős alkalmazásokról.

Folyamatos innovatív technológiai fejlesztéseinek és széles termékkínálatának köszönhetően, a FIAMM cég méltán vált a felhasználók egyik kedvenc akkumulátorgyártójává. Leginkább a minőségi ólomakkumulátoraik és zselés akkumulátoraik népszerűek; ólomakkumulátoraik hermetikusan zártak, szivárgás- és karbantartásmentesek. Kiváló minőségű és megbízható ipari akkumulátoraik az előírtaknak megfelelő használat mellett, akár 5 évig is hibamentesen üzemelhetnek. A FIAMM akkumulátorok mellett szól továbbá az is, hogy önkisülési arányuk kevesebb, mint 2%, ami miatt kifejezetten hosszú élettartamúak is. Termékeik megfelelnek a legmagasabb szintű nemzetközi szabványok előírásainak, VDS minősítéssel rendelkeznek.
A FIAMM az akkumulátorok gyártása során környezettudatos elveket követ, így például az FG sorozatú akkumulátorok 100% -ban újrahasznosíthatók. Tudjon meg többet ennek a nagyszerű márkának a termékeiről, érdeklődjön a munkatársainknál!