Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

Magunkról

Kik vagyunk?

Az Energom Electronic Kft. 2002-ben alakult családi vállalkozás egyenáramú áramalakítók és energiatároló eszközök forgalmazásának céljával.
Hazai kizárólagos forgalmazói vagyunk olyan nemzetközileg elismert gyártóknak, mint az olasz FIAMM és a japán TDK-Lambda.

Tapasztalatunk

Az Energom Electronic alapítója és ügyvezetője közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, beleértve a tervezést, gyártást, marketinget, értékesítést, telepítést és a vevőszolgálati szolgáltatást. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy közel 16 éves fennállásunk során mára több százezer termékünk - inverter, ipari akkumulátor, orvosi és ipari tápegység - működik szerte Magyarországon. Partnereink nemcsak termékeinkben bízhatnak meg, hanem jól képzett szakembereinkben is, akiknek támogatására az értékesítés előtt és azt követően is számíthatnak.

Termékeink

Termékkínálatunkban mindent megtalál, amire az áramellátás biztosításához szüksége lehet:

  • Akkumulátorok
    • Kötött elektrolitú akkumulátor („zselés” akkumulátor)
  • Akkumulátortöltők
  • Ipari és orvosi tápegységek
  • DC-DC konverterek
  • Inverterek
  • Szünetmentes tápegységek

Küldetésünk

Csapatunk teljes mértékben elkötelezett az innováció, a minőség és a megbízhatóság mellett, és ezeket az értékeket ügyfeleink felé is közvetítjük. Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk kínált termékek fejlesztése, gyártása és tesztelése megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is, amelynek köszönhetően megbízhatóságuk közismerten átlagon felüli.

Mi nemcsak termékeket kínálunk, hanem ügyfélközpontú szolgáltatásokat és megoldásokat a rendszer tervezésétől egészen a vevőszolgálatig. Bár termékeink hosszú garanciaidővel rendelkeznek, a garancia igénybevételére vásárlóinknak gyakorlatilag nincs is szükségük, hiszen a kiváló minőségnek köszönhetően meghibásodás nélküli, hosszú várható élettartammal rendelkező termékekre tehetnek szert.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettségéről és rendszereik problémamentes működése által nyugalmukról is gondoskodjunk.

Tisztában vagyunk vele, hogy sokszor akár komplex áramellátó rendszerekre is szükség lehet nagyon rövid határidővel, ezért fel vagyunk készülve arra, hogy a legtöbb felmerülő igényt akár 2-3 napon belül kielégítsük.

 

Árajánlatkérés: ajanlatkeres@energom.hu

Központi email címünk: energom@energom.hu

Központi telefonszámunk: +36-1-459-8010