Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

MEAN WELL

MEAN WELL – garancia a minőségre

A tajvani MEAN WELL 1982-es fennállása óta általános ipari tápegységek, DC-DC konverterek és inverterek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Rendkívül széles termékpalettájuk az iparban általánosan felmerülő igényekre kínál megoldást. A teljes termékkínálatra jellemző a kedvező ár, ezért a MEAN WELL termékek tökéletes választásnak bizonyulnak árérzékeny alkalmazásoknál.

A 2017-es adatok szerint a MEAN WELL a világ 5. legnagyobb egyenáramú tápegység gyártója.

A MEAN WELL termékek hivatalos forgalmazójaként különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legtöbb típusban elérhetővé tegyük ügyfeleink számára a neves márka minőségi termékeit. Éppen ezért az általunk forgalmazott MEAN WELL tápegységek között az automatizálás, a kommunikáció, a LED-es világítás, valamint az orvosi terület nélkülözhetetlen kiegészítőit is megtalálhatja.
A kínálatunkon csakis eredeti, gyári minőségű MEAN WELL tápegységek vannak, olyanok, amelyek a legmagasabb ügyféligényeket is maximálisan kiszolgálják. A MEAN WELL termékek nem csak teljesítményükben kiválóak, de a márkanévvel fémjelzett tápegységek biztonságot és tartósságot is garantálnak. A MEAN WELL márka termékei között a professzionális és a hobbi felhasználók is találhatnak igényeiknek megfelelő tápegységet. Páratlan energiahatékonyság, kompakt kivitel, könnyű telepíthetőség – tápegységeik az Európai Unió biztonsági, egészségügyi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi irányelveinek is megfelelnek. Bővebb információért keressen minket!

 

Bővebben a MEAN WELL tápegységekről >