Összehasonlítás
Fizetési megoldások
Termékajánló

Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékújdonságok

Szünetmentes áramforrás

A digitalizáció előretörésével (IoT - a dolgok internete, közösségi media, stb.) a keletkező és eltárolt adat mennyisége világszerte exponenciálisan növekszik. Ez a kiugrás növekvő igényeket támaszt az adatközponti infrastruktúrával szemben (számítási teljesítmény, tárolás, hálózat teljesítménye) és technológiai innovációkat ösztönöz, melyek növelik az energiafelhasználás hatékonyságát és a teljesítményt, emellett költséget takarítanak meg.

Digitális világítás vezérlőAz 5G és az okosotthon megoldások térnyerésével a digitális világítási rendszerek és az épületautomatizálás egyre nagyobb figyelmet kap. Az épületek vagy okosotthonok világítási rendszereinek hatékony integrációja kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőben. A MEAN WELL is nyitott erre a piacra: a most bevezetett a KNX épületautomatizálási termékei mellett hivatalosan is útjára indította az új digitális világítás vezérlő termékcsaládját, a DLC-02 sorozatot, amely a DALI-2 szabványnak megfelelő DALI digitális világítási rendszer és a KNX épületautomatizálási szabvány szerinti rendszereket képes összekapcsolni. 

Tápegységek nagy választékban
A MEAN WELL HRP termékcsaládja rendkívüli népszerűségnek örvend az ipari berendezésgyártók körében kiváló műszaki paramétereinek és az 5 éves gyártói garanciának köszönhetően. Mivel motorokat tartalmazó berendezésekben sokszor a névlegesnél nagyobb áramerősség biztosítására is szükség lehet azok indításához, a MEAN WELL kifejlesztette a HRP termékcsalád új generációját, melynek tagjai akár a névleges teljesítményük 200%-át is képesek leadni rövid ideig.

 

Év eleje óta egyre fokozódik az a világgazdasági krízis, melyet a COVID-19, valamint az USA és Kína között zajló kereskedelmi háború generált. Erre a mindenki számára kedvezőtlen helyzetre reagálva dolgozta ki a MEAN WELL a gazdaságélénkítő programját, melyben magyarországi disztribútorként mi is részt veszünk.

Mean Well tápegységek

A MEAN WELL a világon elsőként lépett piacra olyan áramgenerátoros LED tápegységekkel, melyek közvetlenül KNX buszról vezérelhetők.

DR-RDN20 redundanciamodult

A Mean Well 13 éven át értékesítette a DIN-sínre szerelhető DR-RDN20 redundanciamodult.
Ennek nagy mérete, valamint a pontosság- és a hatásfok javításának szükségessége indokolta, hogy olyan utódtermékekkel lépjenek piacra, melyek gyorsan DIN-sínre rögzíthetők (DRDN20 / 40) vagy éppen csavarral szerelőlapra szerelhetők (ERDN20 / 40).

Sokoldalú DC UPS egyenesen Svájcból akkumulátor belső ellenállás mérés funkcióval

A NEXTYS a DCW20 12÷48VDC 960W/20A egyenáramú szünetmentes tápegységével kétségkívül egyedülálló terméket alkotott. Gondoljunk csak bele, hány olyan DC UPS-t ismerünk, aminek az üzemi paraméterei programozhatók és felügyelhetők, képes mérni az akkumulátortelep belső ellenállását, ráadásul a fogyasztói kimenet feszültsége független a telepfeszültségtől? De nem is a tudása a leginkább meglepő, hanem az, hogy ezt a tudást elérhető áron sikerült beleintegrálniuk egyetlen kompakt eszközbe.

LED tápegységek

A kisméretű LED tápegységek iránti növekvő keresletre válaszul a MEAN WELL piacra dobta az XLG termékcsaládot. Az egész XLG termékcsalád állandó teljesítményű topológiával és 25W és 250W közötti teljesítmény tartománnyal rendelkezik. Az áramgenerátoros MEAN WELL XLG tápegységek áramkorlátja széles tartományban szabályozható és kimeneti feszültségtartománya is széles, hogy tág határok között képes legyen leadni névleges teljesítményét. A széles feszültség-, és áramerősség tartomány biztosítja a LED-ek különböző rugalmas és hatékony konfigurációját, ami lehetővé teszi hogy kevesebb különböző tápegységet tartsunk raktáron.

BATTMASTER akkumulátorfelügyeleti rendszer

A legtöbb nagy megbízhatóságú szünetmentes áramellátó rendszernek, az akkumulátor a legkritikusabb komponense.

Az akkumulátoroknak korlátozott az élettartama, melyet számos tényező befolyásol. Ilyen például a környezeti hőmérséklet, töltőfeszültség, töltőáram, kisütési végfeszültség és töltési-kisütési ciklusok száma. Ahhoz, hogy ezeket a paramétereket kézben tudjuk tartani és szükség esetén be tudjunk avatkozni szükséges az akkumulátortelep felügyelete.

NEXTYS tápegységek – minőség mindenekfelett

A svájci NEXTYS 1998-as alapítása óta egyenáramú áramellátó eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Kínálatukban megtalálhatóak tápegységek, DC/DC konverterek, egyenáramú szünetmentes tápegységek és akkumulátorfelügyeletek egyaránt.

A NEXTYS elsősorban a nagy üzembiztonságot és teljesítménysűrűséget igénylő alkalmazásokra fókuszál, így legújabb fejlesztéseik mindig piacvezető várható élettartammal és tokozással rendelkeznek. 

2019 óta a NEXTYS a TDK-Lambda csoport tagja. A felvásárlás hírét nagy örömmel fogadtuk, hiszen a két gyártó termékei rendkívül jól kiegészítik egymást.

Csak úgy, ahogy a TDK-Lambda valamennyi termékét, úgy a NEXTYS tápegységeket is magas fokú megbízhatóság és különösen hosszú élettartam jellemzi. Termékeik többségére a gyártó 5 vagy 7 év garanciát vállal.
A NEXTYS szünetmentes tápegységek remek áthidaló megoldást kínálnak hálózatingadozás vagy hálózatkimaradás esetén, DC/DC konvertereik szabályozott egyenfeszültséget szolgáltatnak, valamint széles működési hőmérséklet-tartománnyal rendelkeznek. A NEXTYS ipari tápegységek közös tulajdonsága pedig a magas hatékonyság és a kompakt kivitel.
A cég folyamatos fejlesztéseinek és innovációinak köszönhetően, naprakész tud maradni az állandóan változó és egyre magasabb szintű felhasználói igények kiszolgálásában. Ha invertert vagy bármilyen professzionális felhasználásra tervezett, ipari tápegységet venne, nálunk a lehető legjobb helyen jár. Kérje vásárlás előtt munkatársaink szaktanácsadását!

A szabványos orvosi tápegységek iránti növekvő keresletre válaszul a MEAN WELL bevezeti az új RPS-500 tokozatlan nagyteljesítményű orvosi tápegységeket amelyek tökéletes megoldást nyújtanak az orvosi eletkronikai berendezésekhez. Az RPS termékcsaládon belül a már kiadott 30/45/60/65/75/120/160/200/300/400W-os kimeneti teljesítményű termékeken kívül az RPS-500 tokozatlan orvosi tápegység 500W-os teljesítményével a MEAN WELL tovább tökéletesítette a termékcsaládot.

MEAN WELL tápegységek

Az egyre nagyobb teljesítménysűrűség iránt mutatkozó igényre válaszul a MEAN WELL bejelentette az 5”x3” méretű tokozatlan EPP-500 tápegység termékcsaládot, amely akár 500W-os teljesítmény leadására képes. Az EPP-500 kiváló kiegészítője a már meglévő 3”x2”, 4”x2”, 5”x3” tokozású termékeknek, mint az EPS / EPP 15÷400W tápegységek.

MEAN WELL tápegység

A magas feszültségű alkalmazások iránti növekvő keresletre válaszul a MEAN WELL
tovább tökéletesíti széles termékpalettáját a 3000W-os magas kimeneti feszültségű CSP-3000 tápegységek bevezetésével. A CSP-3000 a MEAN WELL első magas kimeneti feszültségű terméke, amihez nem sok hasonló termék van a piacon, így számos ügyfél nagy érdeklődést mutatott már a fejlesztési szakasz során.

DIN sínre szerelhető redundanciamodulok

A TDK-Lambda bejelentette a DRM40 sorozatú DIN sínre szerelhető redundanciamodulok bevezetését. Mindkét bemenet feszültségtartománya 10÷30Vdc, emellett névleges áramerősségük 20A, míg a kimeneti áramerősség 40A. A kapacitív és induktív terhelések táplálásához négy másodpercig 150%-os csúcsteljesítmény leadására képesek a TDK-Lambda DRM redundanciamoduljai. A MOSFET félvezetőkön alapuló eszközökön keresztül nem folyik áram a tápegységek felé, illetve az alacsony, legfeljebb 200mV-os feszültségesés garantálja az alacsony veszteséget.

MEAN WELL tápegységek

A MEAN WELL piacra dobta az UHP-750/1000 ventilátor nélküli vezetett hűtésű tápegységeket. Az UHP-750/1000 termékcsalád megoldást kínál a ventilátor okozta zaj és a ventilátor által beszívott por miatt kialakuló problémákra, valamint megfelel a háztartási biztonsági előírásoknak. A több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező MEAN WELL R&D csapata megalkotta az UHP tápegységeket amihez magas szilikon tartalmú műgyantát használnak, ami jó hővezető és védi az áramkört a levegőbe kerülő vezető anyagoktól.  Az UHP valóban a legkiválóbb megoldás a ventilátor nélküli energiaellátás piacán.

Tápegységek minden mennyiségben az Energom-tól!

A MEAN WELL bemutatja a vadonatúj FDHC-100 LED tápegységeket. Az FDHC-100 kiadásával a MEAN WELL tovább bővíti és tökéletesíti széles termékpalettáját világszerte. Magas hatásfokának köszönhetően ami elérheti a 90%-ot, -30°C÷90°C között kiválóan működik természetes léghűtéses üzemmódban.

Tápegységek az Energomtól!

A TDK Lambda bejelentette a PFH500F-28 magas hatásfokú AC-DC tápegység bevezetését. Az 504W-os névleges teljesítményű vezetett szerelőlapi hűtésű tápegység kompakt 101,6 mm x 61 mm-es tokozású. A szabványos ipari PMBus ™ parancsok használatával a kimeneti feszültség és a védelmek megszólalási értékei állíthatók/felügyelhetők. A TDK-Lambda a PFH500F sorozatot a COTS , LED-es, távközlési, rádiós műsorszórási,  teszt és a méréstechnikai alkalmazásokhoz tervezte.

Átalakító

A TDK-Lambda bejelentette a vadonatúj PH300A280-5 DC-DC átalakító bevezetését, amely kiváló kiegészítője a PH-A280 sorozatú 200-425VDC bemeneti feszültségtartománnyal rendelkező 50÷300W-os teljesítménymoduloknak. Az új modell 380V HVDC-t (magas feszültségű DC) alkalmazó távközlési és megújuló energiaforrásokon alapuló alkalmazásokhoz készült.

MEAN WELL

Az egyre nagyobb teljesítménysűrűség iránt mutatkozó igényre válaszul a MEAN WELL bejelentette a 9W kimeneti teljesítményű szabályozott SPB09 és DPB09 DC/DC konverterek megjelenését. A korábban már bemutatott és azonnal nagy sikert aratott 1÷6W-os típusokhoz hasonlóan az új termékcsaládok széles bemeneti feszültségtartománnyal és SIP tokozással rendelkeznek.

MEAN WELL SFTN02

A lehető legszélesebb termékkínálat elérése érdekében az SFTN/DETN01 konverterek bevezetése után a MEAN WELL bejelentette a szintén kedvező áru szabályozatlan 2 Wattos egy kimenetelű SFTN02 és két kimenetű DETN02 DC/DC konverterek gyártásának megkezdését.

TDK-Lambda DRF960-24-1 tápegység

Mindössze 110mm-es szélességével, az új TDK-Lambda DRF960-24-1 tápegység a piacon fellelhető legkeskenyebb típusok közé tartozik, így használatával értékes helyet lehet megtakarítani a vezérlőszekrényben. A DRF960-24-1 ipari tápegység rendkívül versenyképes árával és azzal, hogy akár 4 másodpercig képes 150%-os teljesítményt leadni, kiemelkedik a versenytársak köréből.

TDK-Lambda GXE600 600W pipari és orvosi programozható tápegységek

A TDK-Lambda legújabb, 7 év gyári garanciával rendelkező, Japánban fejlesztett és gyártott 600W kimeneti teljesítményű GXE600 tápegység termékcsaládja ipari- és orvosi minősítésekkel egyaránt rendelkezik. A mindössze 1U magas tokozású természetes léghűtéses digitális vezérlésű tápegységek kimeneti feszültsége és áramerőssége digitálisan, RS-485 interfészen keresztül, vagy analóg módon, külső 0-6V feszültséggel egyaránt programozható.

Örömmel jelentjük be, hogy a TDK-Lambda CUS200LD tápegység sorozata 3,3V, 4,2V és 28V kimeneti feszültségű tagokkal bővült.

Örömmel jelentjük be, hogy már elérhetők a TDK-Lambda új RSKN típusú egyfázisú hálózati zavarszűrői 6A, 10A, 20A és 30A névleges áramerősségre és 250VAC/250VDC üzemi feszültségre kialakítva.

Mean Well HDR-150 DIN sínre szerelhető tápegységek

Örömmel jelentjük be, hogy már elérhetők a MEAN WELL legújabb, HDR-150 típusú, DIN sínre szerelhető tápegységei!

TDK-Lambda CCG-D DC-DC konverterek

A TDK-Lambda DC-DC konverter kínálata CCG-D típusú 15W-os és 30W-os kimeneti teljesítményű modellekkel bővült. A CCG-S sorozathoz hasonlóan méretük az ipari szabvány szerinti 1x1 inch és 4:1 széles bemeneti feszültségtartománnyal rendelkeznek.

TDK-Lambda CUS1500M orvosi és ipari tápegységek

A TDK-Lambda kínálata orvosi és ipari minősítésekkel egyaránt rendelkező 1500W-os tápegységekkel bővült!

Mean Well TDR-240 ipari tápegységek

A Mean Well tápegység kínálata TDR-240 típusú 240W kimeneti teljesítményű háromfázisú ipari tápegységekkel bővült.

TDK-Lambda Genesys+ 1,7kW-os tápegységek

Örömmel jelentjük be, hogy a TDK-Lambda új generációs Genesys+ termékcsaládja új modellekkel bővült.

TDK LAMBDA GENESYS+ GSP

Örömmel jelentjük be, hogy a TDK-Lambda új generációs Genesys+ termékcsaládja új, nagy teljesítményű GSP modellekkel bővült.

Mean Well GSM12E/GSM12U tápegységek

A Mean Well tápegység kínálata GSM12E/U típusú 12W kimeneti teljesítményű külső orvosi tápegységekkel bővült.

Mean Well DBR-3200 és DBU-3200 akkumulátortöltők

Örömmel jelentjük be, hogy már elérhetők a Mean Well legújabb, DBR-3200 és DBU-3200 típusú akkumulátortöltői!

 

Mean Well GEM60I és GSM60E/U orvosi tápegységek

A Mean Well tápegység kínálata GEM60I és GSM60E/U típusú 60W kimeneti teljesítményű külső orvosi tápegységekkel bővült.

A TDK-Lambda DIN sínes DRB tápegység termékcsaládja 120W és 240W kimeneti teljesítményű típusokkal bővült.

A TDK-Lambda kínálata orvosi és ipari minősítésekkel egyaránt rendelkező 100W-os tápegységekkel bővült!

Mean Well DDR-240 DC-DC konverterek az Energom Electronic kínálatából!

A Mean Well legújabb 240W-os DDR-240 DC-DC konverterei már elérhetők!

 

Új modellekkel bővült a TDK-Lambda QM orvosi és ipari tápegység termékcsaládja, amelyek konfigurálhatóak, hatásfokuk akár 91%-os és 7 év gyártói garanciával rendelkeznek.

TDK-Lambda orvosi tápegység

A TDK-Lambda új generációs QS típusú egykimenetű tápegységei 600W – 1200W teljesítménytartományban kínálnak megoldásokat orvosi alkalmazásokhoz. A magas hatásfoknak és alacsony fordulatszámú ventilátoroknak köszönhetően a QS tápegységek akusztikai zajkibocsátása egyedülállóan alacsony. Valamennyi TDK-Lambda QS tápegység orvosi és ipari minősítésekkel egyaránt rendelkezik, így rendkívül széles körben használhatók.

TDK-Lambda RSEV

Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy már elérhetők a TDK-Lambda legújabb RSEV típusú egyfázisú hálózati zavarszűrői 6A, 10A, 16A, 20A és 30A névleges áramerősséggel és 250VAC/250VDC üzemi feszültséggel. A rögzített csavarokkal szerelt beépített sorkapcsoknak köszönhetően jelentősen egyszerűsödik a hálózati zavarszűrő beépítése és nem kell aggódni, hogy a csavarok kiesnek a berendezésen belül.