Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Termékújdonságok
2019.05.23 12:41

MEAN WELL XLG állandó teljesítményű LED tápegységek

A kisméretű LED tápegységek iránti növekvő keresletre válaszul a MEAN WELL piacra dobta az XLG termékcsaládot. Az egész XLG termékcsalád állandó teljesítményű topológiával és 25W és 250W közötti teljesítmény tartománnyal rendelkezik. Az áramgenerátoros MEAN WELL XLG tápegységek áramkorlátja széles tartományban szabályozható és kimeneti feszültségtartománya is széles, hogy tág határok között képes legyen leadni névleges teljesítményét. A széles feszültség-, és áramerősség tartomány biztosítja a LED-ek különböző rugalmas és hatékony konfigurációját, ami lehetővé teszi hogy kevesebb különböző tápegységet tartsunk raktáron.

XLG-25/50:

Az XLG-25 és XLG-50 tápegységek az első típusai az XLG termékcsaládnak, ezek már az ELG sorozat legtöbb jellemzőjét tartalmazták. Fémházas tokozással rendelkeznek hasonlóan az ELG-hez, de az ELG teljes hosszától több mint 30%-al rövidebbek. Az AC bemeneti feszültségtartomány 100V÷305V. Egyéb jellemzők közé tartozik a széles üzemi hőmérséklet-tartomány (-40℃÷85℃) és a 3 különböző módon szabályozható fényerősség.

 

XLG-75/100:

A MEAN WELL R&D csapat tovább bővítette XLG termékcsaládot az XLG-75 és XLG-100 típusokkal sikeresen csökkentve a méretet 20÷30%-kal a többi hasonló teljesítményű tápegységhez képest. A tápegységek fényereje 3 különböző módon szabályozható, és megfelelnek a legújabb IEC61347 / UL8750 és GB7000.1 szabványoknak. A kimenet és a fényerő szabályozó kábelek közötti szigetelés garantálja a biztonságos használatot. További kulcsfontosságú jellemzők a következők: magas, akár 94,5%-os hatásfok, túlfeszültség-védelem (10KV/6KV), széles üzemi hőmérséklet-tartomány(-40°C÷60°C).

 

XLG-150/200:

A nagyobb teljesítményigényű alkalmazások kiszolgálása érdekében a MEAN WELL az XLG-150 és XLG-200 típusokkal bővítette termékpalettáját. Az egész sorozat állandó teljesítményű tervezésű, amely egyedülálló rugalmasságot biztosít a különböző LED-es alkalmazásokhoz. Az XLG-nek 12V és 24V-os feszültséggenerátoros, valamint különböző áramerősségű áramgenerátoros típusai vannak.

 

  • A 12V és 24V modellek alkalmasak általános beltéri és kültéri világításra, beleértve a vízálló fénycsíkokat és reklámfénydobozokat.

 

 

  • L típusú kimenet

 

Az L típus 700mA-tól 1050mA-ig üzemeltethető névleges teljesítményen. Az állítható kimeneti áram lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy beállítsák a meghajtóáramot és a teljesítményt. A teljesítmény-tartomány 25W-tól 240W-ig terjed a különböző nyitófeszültségek alapján.

 

  • M típusú kimenet

 

Az M típusú modellek 1400mA-tól 2100mA-ig képesek leadni névleges teljesítményüket. Az M típus kizárólag az XLG-150 esetében érhető el de, használható 100W-os alkalmazásokhoz.

 

 

  • H típusú kimenet

 

A H típus az 56V-os nyitófeszültségű COB LED-es, vagy SMD LED áramkörök esetében alkalmazható, különösen jó választás azokhoz a világítástechnikai alkalmazásokhoz, amiknek meg kell felelniük a SELV <60V előírásának.

Az XLG termékcsalád 10kV/6kV túlfeszültség-védelmével megfelel az EN61547 és az EN61000-4-5 előírásoknak, így bármely kültéri alkalmazásban felhasználható. Az XLG sorozat egy másik kiemelkedő tulajdonsága a bemeneti túlfeszültség-védelem (IOVP), amely különösen az instabil hálózati betáplálással rendelkező alkalmazásokhoz megfelelő megoldás. Ha az AC bemenet 320V-nál nagyobb, a tápegység lekapcsol, ezzel megvédve a tápegységet a meghibásodástól. A MEAN WELL által gyártott speciális állandó teljesítményű LED tápegységek biztosítják a vásárlóknak a széles feszültség és áram tartományt. A túlméretezésből fakadó többletköltségek és nem megfelelő LED megtáplálásból fakadó problémák elkerülésére jelenleg a széles áramkorlát-tartományú állandó teljesítményű LED tápegységek jelentik a költséghatékony megoldást.

Webáruház készítés