Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Termékújdonságok
2018.10.29 08:29

TDK-Lambda Genesys+ programozható DC tápegységek 1,7kW kimeneti teljesítménnyel

TDK-Lambda Genesys+ 1,7kW-os tápegységek

Örömmel jelentjük be, hogy a TDK-Lambda új generációs Genesys+ termékcsaládja új modellekkel bővült.

A Genesys+ termékcsalád 1,7kW-os típusokkal bővült, melyek lefedik a 10V÷600V kimeneti feszültség és a 2,8A÷170A kimeneti áramerősség tartományt. Az 1,7kW-os modellek mindössze 1U magassággal rendelkeznek.

A Genesys+ termékcsalád 10 új tagja állandó áramú, állandó feszültségű és állandó teljesítményű üzemmódban is üzemeltethető. A tápegységek 85÷265 VAC bemeneti feszültségtartománnyal rendelhetők.

A Genesys+ termékcsalád 1,7kW-os tápegységei párhuzamosan kapcsolhatók, a fejlett master/slave rendszernek köszönhetően a párhuzamosan kapcsolt tápegységek terhelésugrás válasza, illetve kimeneti hullámossága és zaja közel olyan, mint egyetlen önmagában üzemelő tápegységnek.

Az összes funkció programozható az előlap kezelőszerveivel, vagy távolról az alapkiépítésben rendelkezésre álló LAN (LXI 1.5), USB 2.0, RS232/RS485 kommunikációs interfészeken keresztül. A tápegységek tartalmaznak egy galvanikusan leválasztott analóg vezérlő és ellenőrző (0-5V-os vagy 0-10V-os skálával) interfészt is. A TDK-Lambda Genesys+ tápegységek opcionálisan rendelhetők GPIB (IEEE 488.2) és Anybus CompactCom alapú DeviceNet, EtherCat, Modbus vagy PROFIBUS interfész opciókkal is. A tartozék szoftvercsomag tartalmazza az összes szükséges drivert, a jelalak készítőt és a számítógépen futtatható virtuális kezelőlap grafikus felhasználói programját is.

A biztonsági funkciók magukban foglalják a biztonsági/automatikus újraindítást, az utolsó beállított paraméterek eltárolását és a védelmi funkciókat. Lehetővé vált a feszültség és áram fel- és lefutási élek meredekségének, és a belső ellenállásnak a felhasználó által történő programozása. Az összes TDK-Lambda Genesys+ tápegység rendelkezik egy jól olvasható LCD kijelzővel, melynek fényereje állítható.

A Genesys+ tápegységek 5 év garanciával rendelkeznek és tanúsítva vannak az IEC/EN/UL 60950-1 érintésvédelmi szabványnak  és a CE LVD, EMC, RoHS2 direktíváknak megfelelően, valamint megfelelnek az IEC/EN 61326-1 szabványnak a vezetett és sugárzott elektromágneses interferencia (EMI) valamint az elektromágneses kompatibilitás (EMC) vonatkozásában.

Webáruház készítés