Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Műszaki Blog
2015.01.26 15:05

Az inverteres készülékek előnyei

Az energiafogyasztás kérdése manapság egyre inkább előtérbe kerül, ennek megfelelően számos alternatívát érdemes megfontolni a költséghatékonyság érdekében. Az inverteres készülékek használata hatékony megoldást kínál a költségek csökkentésére.

Inverteres készülékek használatával akár 30-40%-al csökkenthetõ az energiafogyasztás a hagyományos készülékekkel szemben. A hagyományos berendezések üzemidejüknek csak kis százalékát használják, ezt pedig ki és bekapcsolással oldják meg. Ezzel szemben az inverteres készülékek sokkal több üzemidőt mennek, akár 50%-os teljesítménnyel is működhetnek. Egy inverteres készülék a befektetett energia ötszörösét is képes leadni, míg a hagyományos készülék ennek kevesebb, mint kétszeresére képes.

Fontos érv az inverteres készülékek mellett, hogy mivel a klímaberendezések egyre nagyobb teljesítményűek, ezáltal az elektromos vezetékeknek is egyre nagyobb teherbírással kell rendelkezniük. Az inverteres készülékek pedig elbírják a nagyobb terheket, valamint a zajszintjük is jóval alacsonyabb.

Számtalan érvet lehetne még felsorakoztatni az inverterek mellett, de talán a legmeggyőzőbb a költséghatékonyság az energiafogyasztást illetően. Ha Ön is inverteres készüléket választana, tájékozódjon oldalunkon, és tekintse meg termékeinket és ajánlatainkat. Kérdéseivel és észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal.

Webáruház készítés