Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Műszaki Blog
2014.11.14 14:49

Hálózati inverterek és az alternatív energiaforrások

Az alternatív energiaforrások bevezetése az ipari felhasználásban, napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott megoldás, hiszen a mértéktelen energiafogyasztás és a megterhelő kiadások következtében számos szegmens esetében korszerű lehetőségeket kínál többek között a napenergia alkalmazása.

A napelemek által termelt egyenáramot minden esetben szükséges átalakítani a gépek és berendezések működéséhez szükséges váltóárammá, melyhez elengedhetetlen eszközök a hálózati inverterek

A hálózati inverterek funkciói az alternatív energiaforrások alkalmazása során:

  • A hálózati inverter váltóárammá alakítja a napelemek által termelt egyenáramot.
  • A hálózati inverter a váltóáramot a villamos hálózat értékeihez szinkronizálja, ezáltal képes védelmi funkciókat is ellátni.
  • A monitoring rendszerrel kiegészített számítógépen is követhető részletes információkat ad az áramtermelésről, továbbá megjeleníti a termelt áram mennyiségét is a hálózati inverter.

Minőségi inverterekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért és egyéni igényeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Webáruház készítés