Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Műszaki Blog
2014.09.09 14:41

Hálózati tápegységek

Napjaink modern elektronikus berendezései más-más tápfeszültséget és ellátást igényelnek, melynek következtében kialakultak a különböző típusú tápegységek, amik széles piaci kínálatukkal képesek kiszolgálni minden felhasználói igényt, valamint innovatív lehetőségeket biztosítanak az élet számos területén.

A különbözõ típusú elektronikai berendezések esetében gyakori, hogy kis energiafeszültségű tápellátást igényelnek, melyhez ideális megoldást nyújtanak a hálózati tápegységek (230 V, 50 Hz).

A hálózati tápegységek típusai:

  • Stabilizált hálózati tápegységek: A kimenő feszültség a névleges értéken igyekszik tartani a bemenő feszültségtől és a terhelőáramtól függetlenül.
  • Stabilizálatlan hálózati tápegységek: A névleges értéken tartás nem valósul meg.

A hálózati feszültség ingadozása, csökkenése és a stabilizálása meghatározza a hálózati tápegységek szabályzási rendszerét, amely lehet analóg rendszerű vagy kapcsolóüzemű is.

Minőségi hálózati tápegységekért és egyéb megbízható tápegység típusokért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Webáruház készítés