Kategóriák
Szűrés
Gyártó
(13)
Termékcsalád
(1)
(5)
(7)
Tokozás
(6)
(7)
Magasság
(1)
(5)
(4)
(3)
Feszültség programozási-tartomány 
(1)
(2)
(2)
(1)
(7)
Kommunikációs portok
(12)
(13)
(12)
Áramerősség programozási-tartomány
(3)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Csatornák száma
(13)
Üzemmódok
(13)
(13)
(13)
(13)
Termék státusza
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Termékajánló

Elektronikus műterhelések

Főkategória >Méréstechnika - laborműszerek >Elektronikus műterhelések

Programozható elektronikus műterhelések

Az elektronikus műterhelések olyan eszközök, melyek képesek áram elnyelésére különböző paramétereknek megfelelően. Az elnyelés típusa jellemzően állandó áramú, -teljesítményű, vagy –ellenállású lehet. Működésükből fakadóan használhatók akkumulátortelepek kapacitásvizsgálatához, vagy ciklikus mérések elvégzéséhez, legyen szó például zárt savas ipari ólomakkumulátorokról, vagy lítium cellákról. Természetesen számos egyéb területen alkalmazhatók még a programozható elektronikus terhelések, beleértve az ipari- és programozható tápegységeket.


Sorrend:


Sorrend:

Kiemelkedő pontosság

Állandó áramú üzemmódban az elektronikus műterhelés pontosan akkora áramot vesz fel, amennyit beprogramozunk, függetlenül az áramforrás feszültségétől. Állandó feszültségű üzemmódban a műterhelés állandó feszültséget tart a tesztelendő eszköz kimeneti kapcsai között. A legtöbb elektronikus műterhelés üzemeltethető állandó teljesítményű és állandó ellenállású üzemmódban is.

A modern műterhelések már nagy pontosságú mérőáramkörökkel rendelkeznek, így az üzemi paraméterek méréséhez nem szükséges további műszerek használata.


Webáruház készítés